Over ons

Onze kernwaarden? Veiligheid, overzicht en herkenning. Dat is waar u op kunt rekenen als u met ons in zee gaat. Het bezorgen van een veilig gevoel is ons ultieme doel. Het kan goed zijn dat u al eens van ons heeft gehoord. We worden namelijk regelmatig aanbevolen via mond op mond reclame; een teken van betrouwbaarheid en kwaliteit. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze camera’s dat we u altijd garantie geven. En dat alles krijgt u voor een relatief zeer aantrekkelijke prijs. Omdat wij weten dat uw tijd waardevol is, werken wij snel en efficiënt. Geen maandenlange wachttijden, dus. Ook zijn we altijd bereikbaar voor al uw vragen of zorgen.

  • Eigen storingsdienst
  • Opgeleide monteurs
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • Eigen voorraad

Jarenlange ervaring
Ervaring is de beste leermeester. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Onze professionele adviseurs hebben dan ook al ruim tien jaar ervaring in de beveiligingswereld. Zij hebben in de loop der jaren al vele situaties voorbij zien komen en zijn dus op alles voorbereid. Dé aangewezen partij om u te adviseren over de beveiliging van uw eigendommen. Daarnaast hebben wij gediplomeerde elektriciens en IT medewerkers in huis, die voorbereid zijn op alle uitdagingen uit de beveiligingsbranche. Al ons personeel is VCA gecertificeerd. Omdat we expertise hoog in het vaandel hebben staan, volgen zij regelmatig cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in het vak.

Camerabeveiliging: onze passie
De reden dat wij camerabeveiliging van topkwaliteit leveren, is omdat veiligheid onze passie is. Dag in dag uit zetten wij ons met trots en plezier in om u een veilig gevoel te kunnen bieden. Of dit nu in uw woning, uw kantoor of uw werkplek is. Want wij geloven dat iedereen recht heeft op een veilig gevoel. Om dat voor elkaar te krijgen gaan we dan ook graag net dat beetje extra. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar door de hele Benelux. Dankzij ons topkwaliteit assortiment en mankracht, mogen we vaak aan grootschalige beveiligingsprojecten werken. Maar ook voor particulieren hebben wij een ruim assortiment camera systemen in huis, waarmee we ieder gebouw, stuk grond of voorwerp optimaal voor u kunnen beveiligen.

Hoe wij werken
Wij vinden: een goed advies is het halve werk. Daarom leveren wij niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar denken wij gedurende het hele proces ook continu met u mee. We bekijken de locatie die u wilt beveiligen en stellen vast wat de beste locaties zijn om de camera’s te plaatsen, welke camera’s het beste geschikt zijn en hoeveel camera’s er nodig zijn voor optimale veiligheid. U kunt ervan uitgaan dat hier een betrouwbaar advies uit naar voren komt, aangezien onze adviseurs hun vak verstaan en ruimschoots ervaring hebben. Een goed advies kan u op de lange termijn veel geld en moeite besparen. En het mooiste: ons advies is voor u geheel gratis en vrijblijvend. Nadat de camera’s eenmaal geplaatst zijn staat u er ook niet alleen voor. U kunt bij ons namelijk altijd rekenen op minimaal een jaar lang gratis support na het leveren van de camera’s.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in camerabeveiliging van topkwaliteit? Neem dan gerust een keer contact met ons op voor meer informatie. We komen graag bij u langs om u persoonlijk advies op maat te bieden. Zo weet u zeker dat u alleen de beste camerabeveiliging in huis haalt.

Wilt u meer algemene en praktische informatie over onze diensten?