Waar Camera Diensten voor staat

U wilt u veilig voelen waar u ook bent. Of dat nu in uw eigen huis is, op uw kantoor of op een andere werkplek. Wij bij camera diensten begrijpen dat maar al te goed. Daarom zetten wij ons al meer dan tien jaar in om beveiligingscamera’s van topkwaliteit te leveren en te installeren. Ons motto is niet voor niets ‘iedere dag veiliger’. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten streven wij ernaar om een zo veilig mogelijk gevoel te creëren door te werken met de hoogste kwaliteit producten en mensen. Hieronder geven wij u een beknopt overzicht van onze diensten.

Vrijblijvend advies op maat
Goede beveiliging begint met een goed advies. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Het leveren van professioneel advies op maat over de beste camerabeveiliging voor u vormt dan ook een groot deel van onze diensten. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij vrijblijvend langs op de locatie die u beveiligd wilt hebben. Onze professionele adviseurs analyseren dan de locatie om zo tot een optimaal beveiligingsadvies te komen. Hierbij nemen zij zaken mee zoals: Hoe groot is de te beveiligen locatie? Gaat het om een gebouw of om een stuk grond? Grenst het gebouw aan andere gebouwen? Hoe hoog is het gebouw? Staat het gebouw aan een weg en hoe druk is het doorgaans rondom de locatie? Nadat al deze zaken zijn meegenomen, levert onze ervaren adviseur een persoonlijk advies op maat. Hierdoor weet u precies wat voor camerabeveiliging voor u het beste werkt. Hoeveel camera’s zijn er nodig? Waar kunnen deze het beste worden geplaatst? Voor welke soort camera’s kunt u het beste kiezen. Met het advies van onze expert bespaart u veel tijd en geld. En het mooiste is: ons advies is voor u geheel gratis en vrijblijvend.

Beveiligingscamera’s plaatsen
Nadat u van onze adviseur een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat heeft ontvangen, is het tijd voor het echte werk: het leveren en installeren van de camera’s. Wij weten dat uw tijd waardevol is. Daarom hoeft u bij ons niet maandenlang te wachten voordat de beveiligingscamera’s eindelijk worden geplaatst. De camera’s worden door ons gecertificeerde personeel kundig geïnstalleerd. Hierbij houden we er rekening met gebruikersvriendelijkheid, zodat u na de installatie ook makkelijk zelf met uw beveiligingscamera’s kunt werken.

24/7 contact service
Ook na het installeren van de beveiligingscamera’s kunt u bij ons terecht met eventuele vragen of zorgen. Uw veiligheid is immers pas echt optimaal gegarandeerd, als er meteen actie kan worden ondernomen wanneer uw nieuwe beveiligingscamera’s iets detecteren. Daarom kunt u, na het installeren van de camera’s, 24 uur per dag, 7 dagen per week, contact met ons opnemen bij noodgevallen. Wij werken namelijk al jarenlang nauw samen met de autoriteiten en zorgen ervoor dat er bij problemen snel gehandeld wordt.

Interesse?
Wilt u ook een veilig gevoel op uw eigen terrein zonder daar te veel voor te betalen of maandenlang op te wachten? Neem dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van camerabeveiliging. Vele tevreden klanten gingen u al voor, waardoor wij regelmatig via mond op mond reclame nieuwe aanvragen binnen krijgen. We kijken ernaar uit om van u te horen, ook als u al klant bent en een opmerking of compliment voor ons heeft.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met één van onze professionals?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.